Search
  • Ine Elisabeth Jensen

Kjære Tryllevann

Updated: Aug 24

Gæb, gro, kall deg hva du vil.

Du som er så jævla chill....

Tusen takk for at du fikk meg til å spise når jeg ikke kunne.

Tusen takk for at du fikk meg i ro når jeg var redd.

Tusen takk for at du fikk meg til å sove når jeg ikke klarte.

Tusen takk for at du lot meg slå ut håret, når jeg var stiv.

Faen ta deg for alt som fulgte med.

At du tråkket meg ned.

At du bedøvde begge hjernehalvdelene mine så du lurte oss til å tro at jeg var med.

Faen ta deg.


140 views

Recent Posts

See All

Som i en drøm

Kanskje hun gjorde det hun trodde jeg ville Kanskje jeg gjorde det jeg trodde hun ville Kanskje jeg ville det hun gjorde Kanskje hun ville det jeg gjorde Vi møttes på det stedet, på dansegulvet Intens

GLAD I DANSEN

Hvem er du? En kjær venn? Noe jeg legger merke til er rettferdighetssansen Og innbiller meg på din vennlige sjarm at du er glad i dansen Jeg tror du bryr deg mer enn jeg vet, eller klarer å se Jeg vet

 

Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid....

 
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by TigerstadenOverkill. Proudly created with Wix.com